Categories: Rimpels Verwijderen

 

Zijn Er Wel Microdermabrasie Nadelen

Wat zijn zoal de Microdermabrasie Nadelen. Als mensen verwijzen naar ‘Microdermabrasie’ verwijzen ze naar een hele reeks van aMicrodermabrasie Nadelenpparaten of methodes die een oppervlakkig deel van de huid verwijderen, meestal alleen maar de “stratum corneum” of hoornlaag. Dit kan gedaan worden door middel van een aantal verschillende methodes en technieken. Sommige microdermabrasie-apparaten maken gebruik van schurende peddels of kristallen die langs het huidoppervlak schuren en met een zuiger, die de dode huidlaag verwijdert ook van je bovenlip. Andere methoden gebruiken crèmes met schurende deeltjes die op de huid gewreven worden. De Microdermabrasie Nadelen zijn meestal tijdelijk en kunnen zwelling en roodheid gedurende enkele uren tot gevolg hebben. Met apparaten die gebruik maken van zuigkracht is het mogelijkheid dat er blauwe plekken op de huid ontstaan door de zuiging, dit duurt meestal een paar dagen eer dit verdwijnd. De huid wordt wel gevoeliger aan blootstelling aan de zon, zodat de meeste artsen het gebruik van zonnebrandcrème aanraden na een microdermabrasie sessie.

Andere Microdermabrasie Nadelen

Normaal gesproken zijn de Microdermabrasie Nadelen voor acne of rimpels zeer laag, zo lang als je maar bij een professioneel huidverzorging instituut langs gaat. Als je  op zoek gaat naar een goedkope Microdermabrasie heb je kans dat de instrumenten niet gesteriliseerd zijn en loop je een ernstig risico, en omdat het waarschijnlijk is dat de gebruikte instrumenten van lage kwaliteit zijn of verkeerd worden gebruikt.

Een Microdermabrasie behandeling is normaal gesproken een veilige niet-chirurgische ingreep maar er zijn mensen die niet in aanmerking komen voor een behandeling. Mensen met actieve herpes laesies, actieve acne of rosacea, open wonden, dermatitis, psoriasis, eczeem, lupus kunnen best afzien van een microdermabrasie.

Microdermabrasie Nadelen en voordelen

Een typische microdermabrasie behandeling duurt tussen de 15 en 30 minuten. De meeste patiënten vinden het een heel aangename ervaring. De schurende ervaring duurt niet lang en is spoedig voorbij gevolgd door een trillende sensatie, verwant aan een massage. Na de behandeling voelt je huid gladder en strakker aan en de  roodheid verdwijnt na enkele uren.

Microdermabrasie is effectief bij het verbeteren en verminderen van fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, bruine vlekken en andere oppervlakkige huidvlekken. De behandeling kan ook helpen bij vettige en vergrote poriën, mee-eters, en sommige acne littekens.  Het is wel belangrijk voordat je begint met een behandeling om eerst te overleggen met een ervaren arts om uw specifieke geval en conditie te bespreken.

Archief

Populair

Top